Aankoopadvies

Onze nerds zijn experts op hun eigen manier. Vraag hen niet wat de beste BBQ of naaimachine is maar ze kennen een laptop, smartphone, tablet of computer van binnen en buiten.

We kiezen dan ook uit het gigantische gamma binnen vlaanderen de beste producten voor de beste prijs. We weten uit ervaring dat deze toestellen doen wat ze beloven en ook de kwaliteit bieden die we verwachten van een A-merk. Nerdpatrol werkt dan ook enkel met merken waar we unaniem achterstaan en die “nerd – certified” zijn.

Opleidingen

image_pow

Binnen ons team van nerds hebben we verschillende mensen met een opleidingsachtergrond. Zij kunnen dus op een rustige, gestructureerde en vooral duidelijke manier uitleggen hoe alles werkt.

Het kan natuurlijk ook steeds voor specifieke toepassingen zoals hoe koppel ik mijn smartphone aan mijn TV of NAS e.d. U hebt een vraag; wij hebben de oplossing!

Upgrades

Je hebt thuis nog een goed werkend maar vrij traag systeem staan? Wij zijn gespecialiseerd in het upgraden van elk toestel zodat u terug vlot kan werken of spelen. Moet het geheugen uitgebreid worden of is een SSD toch een betere keuze? We bespreken samen de voor en nadelen zodat u perfect weet wat de opties en natuurlijk ook de prijzen zijn.

Welke updates doet NerdPatrol?

  • Gaming upgrades om de nieuwste games te kunnen spelen
  • Speed boost om een trager toestel sneller te maken
  • Storage expansion want je kan nooit genoeg terrabytes hebben
  • Wifi boost om een tragere N of G standaard naar het nieuwe AC te brengen (tot 5x sneller)

Installatie

U hebt bij ons iets aangekocht en zou het graag zorgeloos kunnen gebruiken? Geen probleem, wij doen de nodige configuraties vooraf zodat u niet te lang moet wachten en doen de rest op locatie. Indien nodig komen we met 2 zodat er ook een woordje uitleg kan gegeven worden tijdens de configuratie. Wij beseffen dat u geen tijd hebt om menu’s en instellingen te doorlopen… daar zijn wij voor!

 

image_omg

Wilt u meer weten over onze herstellingen van computers, laptops, tablets en smartphones?